Image module

‘’Veiligheid van organisaties en gebouwen’’

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging, de naam zegt het al. Het zorgen voor de veiligheid en bescherming van (een of meerdere) objecten. Objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van organisaties en gebouwen. Met objectbeveiliging zorg je ervoor dat een kantoor, bedrijfspand en bijbehorend personeel zowel onder als buiten werktijd veilig zijn.

Objectbeveiliging: beveiligen en het visitekaartje
Als je werkt in de beveiliging van objecten houd je toezicht op de veiligheidsaspecten van een object en ben je continue alert op calamiteiten en onvoorziene situaties. Naast het zorg dragen voor veiligheid fungeer je ook als gastheer/vrouw. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor personeel en externe bezoekers. Je bent dus het visitekaartje van het gebouw of een organisatie.

In kantoorpanden en bedrijfsgebouwen komen grote aantallen mensen. Wanneer u uw organisatie wilt beveiligen tegen interne- of externe risico’s wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele aanwezigheid in uw bedrijf. Crowd Net Security staat 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. De beveiligers weten wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw wensen en specifieke situatie.

Objectbeveiliging omvat onder andere:

 • Receptie- en portier werkzaamheden
  Bij veel organisaties en gebouwen wordt er gewerkt met een algemene receptie met bezoekersregistratie om de veiligheid te verhogen. De bezoekersregistratie moet zeer accuraat verricht worden.
 • EHBO en BHV
  Het bieden van hulpverlening bij (bedrijfs–)ongevallen kan een onderdeel zijn van objectbeveiliging. Je bent als objectbeveiliger op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgt dat goede hulpverlening verzekerd is. Als objectbeveiliger ben je in de meeste gevallen
  EHBO of BHV gecertificeerd.
 • Controlerondes
  Het verzorgen van controlerondes binnen en/of rondom de objecten is een belangrijk onderdeel van objectbeveiliging. Controlerondes worden op gewenste tijden uitgevoerd en omvatten bijvoorbeeld brand- en sluitrondes van panden. Het doel van de controlerondes is het voorkomen van schade aan objecten (bijv. bedrijfspanden) en het behouden van orde binnen en buiten het pand.