’Een concert, sportwedstrijd, festival of beurs’

Evenementenbeveiliging

Beveiliging is een van de cruciale factoren van een succesvol en veilig evenement. Evenementenbeveiliging bevat alle werkzaamheden op een evenement die de veiligheid van personen, objecten en de omgeving bevorderen. Evenementen lopen uiteen van feesten, concerten, sportwedstrijden en evenementen, festivals en evenementen op nationale feestdagen.

 

Evenementen

Een concert, sportwedstrijd, festival of beurs: evenementen trekken grote bezoekersaantallen. Op plekken waar veel mensen samen komen, speelt veiligheid een essentiële rol. Bezoekers moeten zich veilig voelen, maar ook om een vergunning te krijgen moet je aan een flinke lijst veiligheidseisen voldoen. Crowd Net Security heeft voor ieder type evenement geschikte beveiligers. De belangrijkste taak is het waarborgen en vergroten van het veiligheidsgevoel van de bezoekers. Met effectieve toegangscontroles houden ze ongewenste bezoekers op afstand. In onveilige of dreigende situaties reageren ze krachtig en snel. De beveiligers staan in nauw contact met politie en zijn bevoegd om bijzondere handelingen te verrichten. Het is ook mogelijk om beveiligers met honden in te zetten. Een hondenbrigade vergroot in tal van situaties de veiligheid. Speciaal getrainde honden controleren op drugs en gevaarlijke stoffen en houden mensenmassa’s in bedwang.

Onze verkersregelaars voorkomen grote verkeersproblemen. Ze zorgen voor een vlotte doorstroming van het verkeer en dragen zo bij aan de veiligheid en sfeer van het evenement.

De werkzaamheden van een evenementen beveiliger bestaan onder andere uit:
•    Het uitvoeren van toegangscontroles en ticketcontroles
•    Controle van het artiesten gebied
•    Het schrijven van beveiligingsplannen
•    Het toezien op cameratoezicht
•    Transporteren van geld
•    Toezicht houden op podia
•    Toezichthouden op het hele evenemententerrein

Kortom; zorgen voor de beveiliging van het gehele evenement, gedurende het hele evenement (opbouw, tijdens, afbouw) met bijbehorende objecten, personen en terreinen.