’Net dat kleine extraatje meer voldoen aan de steeds veranderende verwachtingen van de klant’

Kwaliteit

Het woord ‘kwaliteit’ ligt tegenwoordig op ieders lip en het is dan ook een veel gehoord argument waarom u als klant voor een leverancier moet kiezen. Het is echter de vraag of iedereen het zelfde bedoelt als men het woord ‘kwaliteit’ tevoorschijn haalt. Maar wat is nou eigenlijk exact de definitie van het woord? Laten we kijken naar een definitie:
”Net dat kleine extraatje meer voldoen aan de steeds veranderende verwachtingen van de klant”.

Dat gezegd hebbende hecht Crowd Net Security er grote waarde aan haar kwaliteitssysteem optimaal te houden en te innoveren door waar nodig is juist deze innovatie is van groot belang de essentie van het kwaliteitssysteem moet een samenhang zijn van de wensen, eisen en behoeften van haar opdrachtgevers. Daarbij is het voor Crowd Net Security belangrijk om u als opdrachtgever betrokken te houden bij de dienstverlening en om u betrokken te houden is de dienstverlening zeer transparant gemaakt door een helder en inzichtelijk rapportagesysteem.

Via dit rapportagesysteem hanteert Crowd Net Security drie methodieken:

  • Constante onderzoek naar de kwaliteit van de dienstverlening en de naleving van gemaakte afspraken.
  • De inzet van een persoonlijke en platte communicatiestructuur om de klant tevredenheid te monitoren.
  • Het verwerken en evalueren van alle beschikbare data in overzichtelijke dagelijkse, maandelijkse, specifieke incident/ calamiteiten managementrapportages

Crowd Net Security is een toonaangevende particuliere beveiligingsorganisatie in regio Noord-Brabant en Noord- Holland. Hoewel beveiliging een aloud begrip is zorgt Crowd Net Security voor een nieuwe en innovatieve samenwerking tussen nieuwe diensten en klassieke dienstverlening.

Wij hebben niet de intentie tot de grootste beveiligingsorganisaties te gaan behoren maar onze bedrijfsmissie is om door te groeien naar één van de 10 beste beveiligingsorganisatie in Nederland. Wij hechten hoge waarde aan de kwaliteit van onze diensten en streven ernaar ons werk continu te verbeteren.

Deze kunnen wij inzichtelijk voor U maken door U een passende offerte aan te bieden.U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.